5 avantaje pentru care merită să apelezi la o agenție imobiliară

Decizia ta este luată! Casă sau apartament, vrei să-ți vinzi proprietatea. Dar de unde să începi? Alegerea notarului, postarea anunțului, găsirea cumpărătorului, aceste etape îi poate descuraja pe mai mulți! Se știe că tranzacționarea proprietăților imobiliare nu este o sarcină atât de simplă cum pare. În calitate de proprietar, încredințarea proiectului tău unor profesioniști îți face viața mai ușoară. Descoperă 5 motive pentru care merită să apelezi la un agent imobiliar!

1. Obții o estimare corectă a valorii proprietății de vânzare

Când vinzi o proprietate, nu se pune problema stabilirii unui preț aproximativ. Scopul nu este de a pierde bani, nici de a speria cu cifre exorbitante. În calitate de profesioniști, o agentie imobiliara Cluj Napoca cunoaște foarte bine toate zonele și cartierele. Au o anumită expertiză a pieței locale și a tarifelor care se aplică. Pentru locuința ta, se va va stabili o estimare a valorii sale reale. Va corespunde perfect prețurilor actuale din diferitele cartiere.

Pentru aceasta, se iau în considerare mai multe criterii pentru a-ți oferi o sumă cât mai corectă: numărul de camere, măsurarea suprafeței de locuit, mediul sau chiar luminozitatea sau existența opțiunii de asigurare casa Cluj. Lansarea unui preț corect în concordanță cu suportabilitatea din piață este cea mai bună modalitate de a atrage cumpărători.

2. Ajungi la mai mulți potențiali cumpărători pentru casa sau apartamentul tău

Un studiu efectuat cu câțiva ani în urmă a arătat că trecerea printr-un expert pentru a vinde o locuință triplează șansele de a găsi un cumpărător. Și pentru un motiv întemeiat: că profesioniștii imobiliari cunosc foarte bine cerințele pieței.

3. Nu trebuie să organizezi vizite și să te ocupi de negocieri

Odată ce anunțul este online, trebuie să fii pregătit să faci față multitudinii de apeluri care vor veni! Te poți simți rapid copleșit din lipsă de timp, dar nu și când colaborezi cu profesioniștii din domeniul imobiliar care știu să gestioneze astfel de situații.

Ei studiază întotdeauna solvabilitatea potențialilor cumpărători și gestionează vizionările care urmează a fi făcute.

4. Beneficiezi de sfatul profesioniștilor din domeniul imobiliar

Agentul imobiliar are datoria de consiliere. Au atât responsabilități etice, comerciale, tehnice, cât și legale. Antrenați, stăpânesc și numeroasele reglementări care există în acest domeniu. 

5. Scapi de procedurile administrative, avantajul suprem de a trece printr-o agenție imobiliară pentru a vinde

Un alt avantaj major este că îți permite să ai o anumită siguranță în ceea ce privește diferitele proceduri administrative ce trebuie efectuate.

One thought on “5 avantaje pentru care merită să apelezi la o agenție imobiliară”

  1. Agentiile pulii. Noaptea i si filmeaza pizda pe internet si se fute cu clienti, ziua da telefoane cica i agentie. Jafuri de fomiste, amarate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.