A patra editie a Ghibstock sustine artistii locali

ghibstock 4

Curtea Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” va fi zguduita de bassi si muzica de calitate vineri, 10 mai, la cea de-a patra editie a Ghibstock, cu incepere de la ora 16. Organizatorii au pregatit pentru editia din acest an un line-up in totalitate clujean si promit ca distractia si buna dispozitie vor fi la ordinea zilei.

„În acest an, prin dimensiunea caritabilă a evenimentului, fondurile strânse vor fi folosite la amenajarea unui punct de informare turistic şi a unui loc de unde se vor putea împrumuta cărţi. Prin acestea ne dorim să promovăm cititul în rândul tinerilor şi nu numai. Având în vedere faptul că oraşul nostru va deveni pilot al educaţiei şi Capitală Europeană a Tineretului, considerăm că acţiunile noastre vin în spijinirea acestor proiecte de mare anvengură. În implementarea proiectului ne bucurăm de sprijinul Consorţiului Organizaţiilor Studenţeşti Cluj, care a făcut posibil ca oraşul nostru să câştige titulatura de Capitală Europeană a Tineretului”, au declarat organizatorii.

Trupele care vor urca pe scena sunt:

BloodPrint
Rehab Nation
Loud Empire
The Pass
Chilliez (Red Hot Chili Peppers tribute)
Zoom-Z

De asemenea, vor fi multe alte activitati, intre care amintim: tir cu paintball, panou pentru catarari, tiroliana, jonglerii cu foc si grafitti. Pretul unui bilet este de 7 lei. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.