ACCIDENT deosebit de grav pe Bulevardul 1 Decembrie 1918! Doi pensionari au fost loviţi în plin pe trecerea de pietoni!

Neacordarea priorităţii pe trecerea de pietoni a făcut două victime în urmă cu aproximativ o oră. Un autoturism marca Renault Clio a lovit în plin două persoane pe trecerea de pietoni de pe strada 1 Decembrie 1918, din cartierul Grigorescu. În accident a mai fost implicat şi o dubiţă marca Fiat, care venea din sens opus, adică din centru spre Grigorescu. 

Autoturismul Renault venea dinspre Grigorescu şi se îndrepta spre centru, iar la trecerea de pietoni de lângă locul de joacă pentru copii a lovit în plin doi vârstnici, soţ şi soţie, care traversau regulamentar. Şoferul vinovat s-a oprit în gardul unei case din apropiere, fiind transportat la UPU la momentul sosirii ambulanţei.

Cei doi pensionari au fost aruncaţi în aer până la nivelul copacilor, iar trecătorii au încercat să sune la 112 şi nu le-a răspuns nimeni minute bune. „Am auzit 3 bufnituri şi apoi am văzut un Renault care a lovit două persoane în vârstă care traversau regulamentar pe trecere şi apoi au fost acroşaţi şi de o dubiţă Fiat care a venit dinspre centru”, a declarat un martor ocular.

Potrivit martorilor de la faţa locului, maşina circula cu viteză foarte mare, iar şoferul vinovat de producerea accidentului ar fi declarat că nu i-a văzut pe pietoni din cauza unei maşini care circula în faţa sa.

Poliţia a venit după 30 de minute de la producerea accidentului, iar „câteva persoane au început să-i huiduie pe reprezentanţii poliţiei în momentul când au ajuns la faţa locului”, a relatat un alt martor.

Femeia lovită a fost resuscitată la locul accidentului însă medicii nu au mai putut-o salva, iar soţul ei a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), cu multiple leziuni.

Un martor ocular a acceptat să stea de vorbă cu reprezentanţii mass-media prezenţi la faţa locului.

Declaraţia reprezentantului de la Poliţia Rutieră

Vasile MANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.