Protestele au continuat şi astăzi în Piaţa Unirii!

Aproximativ 50 de persoane au protestat şi astăzi în Piaţa Unirii, începând cu ora 19, împotriva preşedintelui Traian Băsescu şi a Curţii Constituţionale a României, care a decis invalidarea referendumului din 29 iulie.

Protestatarii au chemat lumea să li se alăture cu ajutorul a două porta-voce, strigând lozinci anti Băsescu şi CCR, precum şi mesaje de apreciere la adresa televiziunii Antena 3 şi a jurnaliştilor săi.

Oamenii au venit în piaţă cu drapele ale României, dar şi cu pancarte pe care au scris „Băsescu, preşedinte iligitim” sau „Cui îi este frică de Mona Pivniceru?”.

„Am ieşit la protest pentru că ceea ce s-a întâmplat este o nedreptate. Nu trebuia să se intervină din străinătate privind ceea ce se întâmplă la noi în ţară. Aspazia Cojocaru, dacă nu era vinovată, dacă nu avea bube în cap, nu vota împotriva poporului”, ne-a declarat Doina Rusu, o pensionară în vârstă de 60 de ani, care a lucrat patru decenii ca şi chimistă şi are o pensie de 690 de lei.

„Parlamentul conduce România, nu nouă membri ai Curţii Constituţionale, numiţi politic. Nişte politruci”, a adăugat unul dintre protestatari.

Acţiunea de protest s-a încheiat în jurul orei 20, dar protestatarii au spus că vor reveni mâine de la ora 19 „cu forţe proaspete”.

Mai jos puteţi urmări câteva înregistrări de la acţiunea de protest de astăzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.