Al doilea magazin INVIDIAUOMO din România, deschis în Iulius Mall Cluj

Pasionaţii de fashion şi cumpărături au o nouă surpriză din partea Iulius Mall Cluj. De curând, la etajul mall-ului s-a deschis cel de-al doilea magazin INVIDIAUOMO din România, brandul considerat un punct de referinţă în moda italiană, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Cu ocazia inaugurării, clienţii  INVIDIAUOMO din Iulius Mall Cluj vor beneficia de un discount de 30 de lei la fiecare produs cumpărat până pe 10 mai 2015.

INVIDIAUOMO IULIUS MALL CLUJ 02

Caracterizat prin calitatea oferită şi prin cunoaşterea în cele mai mici detalii a profilului clientului, INVIDIAUOMO îi cucereşte pe toţi cei care apreciază stilul vestimentar italian. Articole de îmbrăcăminte cu un croi impecabil, prevăzute cu detalii fine care să le pună în valoare şi realizate în conformitate cu tendinţele actuale sunt propunerile noului magazin. Indiferent de stilul adoptat, casual, office sau elegant, clienţii Iulius Mall Cluj vor găsi aici piese vestimentare moderne, din materiale de cea mai bună calitate, care oferă un confort sporit şi care sunt adaptabile oricărei ocazii. În plus, gama foarte rar întâlnită de mărimi, ce include numere consecutive, îi permite fiecărui client să aleagă articolul care îi vine perfect.

Colecţia INVIDIAUOMO este focalizată pe cămaşa bărbătească, cu o largă ofertă de materiale uni, cu dungi sau carouri, în culori şi mărimi diferite. La acestea se adaugă pulovere, tricouri polo, pantaloni, jachete şi o vastă gamă de accesorii, precum cravate, butoni, curele şi eşarfe, care se disting prin eleganţă, originalitate şi bun gust. Pentru o ţinută completă, în magazin este disponibilă şi o selecţie de încălţăminte realizată în Italia.

Colecţia este minuţios studiată, astfel încât să răspundă preferinţelor tuturor doamnelor şi domnişoarelor. Cămaşile, puloverele, tricourile polo şi jachetele, create din ţesături elasticizate şi bumbac fin, le permit femeilor să realizeze un look la modă, care să le evidenţieze frumuseţea.

INVIDIAUOMO din Iulius Mall Cluj este cel de-al doilea magazin deschis în România de brandul italian, primul fiind prezent tot în reţeaua IULIUS, la Timişoara. INVIDIAUOMO are o experienţă de peste 40 de ani pe segmentul fashion internaţional, fiind prezent cu peste 50 de magazine în 11 ţări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.