Alegeri locale 2016: PSD Cluj se plânge că adversarii politici încalcă legea și au sesizat Biroul Electoral Județean

Partidul Social Democrat Cluj acuză PNL Cluj că își face campanie electorală prin SMS în ziua votului, la Dej, iar adversarii politici lipesc stickere cu candidatul Octavian Buzoianu și sigla PSD pe mașinile clujenilor. PSD Cluj anunță că a sesizat Biroul Electoral Județean.

13382064_10208420818050960_608483729_n

„PSD Cluj constată cu regret că adversarii politici din Cluj-Napoca nu respectă legislația în vigoare și nici minimul bun simț civic, lipind chiar în ziua votului, stickere cu sigla PSD pe mașinile clujenilor. Aceste acțiuni sunt menite să aducă grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat.

Regretăm că partenerii de competiție recurg la acest tip de CAMPANIE MURDARĂ și îi rugăm pe clujenii care sesizează astfel de fapte să raporteze autorităților competente și să facă poze.

În acest context PSD Cluj a depus o plângere la Biroul Electoral Județean”, arată PSD Cluj într-un comunicat.

Social-democrații clujeni arată că PNL Cluj își face campanie electorală la Dej în ziua votului și cheamă lumea la urne prin SMS.

„PNL transmite mesaje electorale în ziua votului prin SMS deși acest lucru reprezintă contravenție – conform Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare sau a legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice”, arată PSD Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.