Americanii de la Sykes angajează 80 de oameni pentru biroul din Cluj-Napoca. Care sunt salariile oferite

Compania americană Sykes are nevoie de oameni noi pentru biroul din Cluj-Napoca și oferă mai mult candidaților care cunosc o limbă străină mai rară, precum olandeza sau daneza.

BPO Sykes Enterprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, recrutează în prezent 80 de oameni pentru biroul din Cluj, conform informațiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj

Multinaționala caută personal pentru joburi de funcţionar informaţii clienţi, conform AJOFM Cluj. Sykes a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.734 de angajți, potrivit datelor publice existente. Pe piaţa locală, Sykes are birouri în Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov şi Oradea.

Un angajat într-un departament de callcenter, care oferă servicii doar în limba romană, poate câştiga un salariu de până la 2.000 de lei, însă venitul poate crește în cazul în care candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza până la 1.000 de euro pe lună, conform unor informaţii din piață.

Nu se cere experiență în domeniu, timpul de lucru este de 4 ore pe zi, iar contractul este pe o perioadă determinată (6 luni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.