Angajări la FUJIKURA DEJ. Se va lucra în trei schimburi

Unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Cluj, compania Fujikura face angajări la Dej. Aceștia au pornit o campanie de recrutări de operatori care vizează producția în trei schimburi la Dej.

Recrutările la Fujikura Automotive vizează operatori de mașini-utilaje injecție mase plastice pentru uzina din Dej, angajatorul orientându-se mai ales către oameni cu experiență în domeniu, dispuși să lucreze în cadrul unui program în trei schimburi pentru care va plăti un spor de noapte de 25%.          

În toamnă, producătorul de cabluri cu acționariat japonez a scos la concurs posturi de confecționeri cablaje auto pentru fabrica din Dej, cu mențiunea că le va asigura transportul de la domiciliu. Angajatorul nu dat detalii despre salarii sau beneficii.

Fujikura România este o companie japoneză expertă în asamblarea cablajelor auto pentru grupul Volkswagen din Germania. În 2016 grupul japonez a operat 1.000 de concedieri la fabrica din Cluj-Napoca, motivând că nu găsește angajați la fața locului, fiind obligat să îi aducă din alte părți.

Societatea clujeană Fujikura Automotive înregistra în 2019 o cifră de afaceri de 241 de milioane de lei și un profit net de 6,3 milioane. Numărul angajaților s-a redus la jumătate în ultimii ani: de la 5.033 de oameni acum cinci ani, la 2.697 în 2019.

4 thoughts on “Angajări la FUJIKURA DEJ. Se va lucra în trei schimburi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.