Anunţ disperat pe facebook de la un fost antrenor al lotului naţional de gimnastică. Îşi caută job pe reţeaua de socializare!

Nicolae Forminte (55 de ani), fostul antrenor al lotului naţional de gimnastică al României, îşi încheie angajamentul la finalul anului cu italienii de la Clubul Sportiv Gal Lissone. Deoarecere îşi doreşte să se reîntoarcă în ţară, el a postat astăzi un anunţ pe Facebook în care spune că aşteaptă oferte de la cluburi.

„La 1 iunie 2010 cariera mea profesională şi viaţa personală au fost întoarse cu susul în jos, iar eu am fost nevoit să iau unele decizii care să îmi pună la adăpost familia şi să le asigur siguranţa financiară necesară, motiv pentru care am acceptat prima oferta de muncă venită sau mai corect spus creată pentru mine de către un grup de prieteni din Italia, ulterior la ei adăugându-se şi federaţia italiană de gimnastică, motiv pentru care le mulţumesc din nou şi îi asigur de profundul meu respect şi recunoştinţă. Timpul a trecut şi contractul se apropie de final, termenul fiind 31 decembrie 2012. Le mulţumesc tuturor celora care doresc ca relaţia noastră profesională să continue în mod sigur în termeni reciproc avantajoşi. Am promis că înainte de a lua o decizie am să acord un termen de 90 zile pentru a se putea găsi o altă variantă în afara persoanei mele, acesta fiind motivul postării acestei note. Doresc să anunţ că, aflându-mă la final de contract, există din partea mea disponibilitatea şi interesul pentru orice altă ofertă care se va apropia mai mult de nivelul meu de pregătire şi rezultate obţinute pe plan internaţional de pe poziţia de antrenor principal şi contribuţia avută la formarea şi lansarea a numeroase gimnaste de valoare olimpică, mondială şi europeană. Am rugămintea ca eventualele oferte să fie trimise pe adresa mea de email”, a scris antrenorul pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.