Au apărut ochelarii 3D pentru găini. VIDEO

Cele mai multe ouă pe care le găsim în magazin sunt marcare cu cifra 3. Asta înseamnă că sunt crescute în cuști, fără să vadă natura sau să aibă acces la vreo curte.

ochelari gaini 3d

Un profesor de la Universitatea Iowa s-ar putea să dea peste cap toate practicile privind creșterea găinilor. Austin Stewart a venit cu ideea de a proiecta un sistem de ochelari 3D cu realitate virtuală pentru găinile care nu au acces la curte și trăiesc în baterii. Astfel, găinile care stau în cuști ar putea vedea câmpuri întregi de verdeață și cum arată libertatea.

E adevărat că proiectul lui Stewart, cel mai probabil, nu va deveni realitate. Însă ideea sa arată cât de departe a ajuns tehnologia din zilele noastre.

E posibil ca și unii oameni să-și dorească o viață virtuală. Uite așa s-ar putea transforma garsoniera ta de la marginea orașului într-o vilă de lux în interior. Dar să nu confundăm realitatea cu lumea virtuală și să dăm ochelarii jos atunci când mâncăm, de exemplu. E inconfortabil să vezi o porție de creveți în sos de vin alb în fața ochilor și să aibă gust de cartofi prăjiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.