Banca Transilvania a cumparat Vila Casa Alba din Cluj

Omul de afaceri Josef Gosch a vandut, marti, celebra vila „Casa Alba” din Cluj-Napoca catre Banca Transilvania, pretul ridicandu-se la suma de 900.000 de euro, potrivit Mediafax.

vila casa alba cluj
foto unita-turism.ro

„Astazi, acum zece minute, am semnat cu Banca Transilvania contractul de vanzare al vilei Casa Alba din Cluj. Am inteles ca banca vrea sa faca altceva cu vila, nu va ramane hotel”, a spus Goschy.

Vila Casa Alba se afla pe un teren de 2.700 de metri patrati, are noua camere, un restaurant cu 60 de locuri, bar si o terasa cu 40 de locuri.

Goschy a mai spus ca a scos la vanzare si hotelul Sport din Cluj, cu sase milioane de euro, dar nu are inca nicio oferta.

Josef Goschy a incercat fara succes de cativa ani sa vanda zece hoteluri pe care le detine in tara. A scos la vanzare si Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din statiunea Neptun-Olimp, pentru care cere cateva zeci de milioane de euro, complexul Onix-Safir din statiunea Cap Aurora (5,2 milioane de euro) si hotelul Central din Suceava (3 milioane de euro).

Acesta a mai vandut in decembrie 2012, cu 1,7 milioane de euro, hotelul Transilvania pe care il detinea in Alba Iulia unor oameni de afaceri locali, fratii David si Marcel Florea.

Firma Unita Turism, detinuta de Goschy, are acum 24 de hoteluri care cumuleaza peste 3.500 de camere si 7.000 de locuri in restaurante, fiind unul dintre cele mai mari trei lanturi hoteliere din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.