Basarabenii vor unirea cu România! Mii de oameni, la mitingul organizat la Chişinău

Basarabenii cer unirea cu România. Mii de oameni sunt aşteptaţi să participe la mitingul organizat astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău. În paralal, în Capitala Republicii Moldova se desfăşoară şi o campanie de strângere de semnături în scopul unirii cu România.

basarabia pamanat romanesc

În Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău va avea loc, duminică, o manifestaţie pentru unirea Republicii Moldova cu România. Moldovenii de peste Prut sunt chemaţi în centrul Chişinăului pentru a vota o rezoluţie privind unirea Republicii Moldova cu România. „Doar uniţi putem face faţă provocărilor viitorului, putem trăi mai bine la noi în ţară”, susţin organizatorii.

Manifestaţia este organizată de Platforma Unionistă Acţiunea 2012, în colaborare cu Tinerii Moldovei şi mai multe organizaţii grupate în Blocul Unităţii Naţionale.

„Toţi unioniştii, toţi cei care doresc să-şi vadă ţară reîntregită, au datoria să se afle în acea zi în Piaţă Marii Adunări Naţionale pentru a cere Unirea României cu Republica Moldova. Doar uniţi putem face faţă provocărilor viitorului, putem trăi mai bine la noi în ţară, ne putem bucură de o ţară mare, fără graniţe interne, fără oprelişti, cu un destin comun şi prosper pentru toţi românii”, se arată în apelul organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.