Bilete mai ieftine la concertul Roberto Fonseca în „Săptămâna femeii” la Ticketnet.ro

În perioada 1-9 martie 2016, www.ticketnet.ro îi întâmpină pe iubitorii de jazz cu un mărțișor muzical de neuitat, prezentat cunoscătorilor sub numele de „Exploring Jazz. Organizatorii evenimentului recomandă iubitorilor de jazz să își rezerve cel mai bun loc la concertul muzicianului cubanez ROBERTO FONSECA, programat pe 25 aprilie, la Sala Palatului pentru a beneficia pe loc de 20% reducere din prețul biletului achiziționat!

Prima ediție a evenimentului Exploring Jazz îl aduce în prim plan pe celebrul muzician cubanez Roberto Fonseca. Aflat în turneul de promovare al celui mai recent material discografic „At Home”, Roberto Fonseca alături de colegii săi de scenă vor concerta atât pe scena Sălii Palatului din București, cât și la Filarmonica de Stat din Cluj.

Pianist de referință al scenei internaționale de jazz, Roberto Fonseca este apreciat și cunoscut pentru stilul său inedit care îmbină influențele clasice cu cele afro-cubaneze.

Iubitorii acestui gen muzical vor avea prilejul de a savura rezultatul fuziunii muzicale între rădăcinile sale tradiționale cu abordarea avangardistă ce a atins cele mai înalte cote ale standardelor actuale din jazz și world music.

Experiența colaborărilor de succes cu artiști de notorietate, precum Omara Portuondo, Fatoumata Diawara, Ibrahim Ferrer sau cu marele pianist Rubén Gonzalez au demonstrat că orizonturile sale muzicale nu sunt limitate de subtilitățile jazz-ului, ci atrage printr-o paletă muzicală plină de contraste.

Invitații speciali ai serii – Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band, artiști cu un talent deosebit, căutați și apreciați de publicul avid de concerte de calitate, vor încălzi atmosfera cu povești de jazz, menite ăa impresioneze prin complexitatea si acuratetea sunetelor instrumentelor cu corzi si a celor de suflat.

Biletele pentru evenimentul „EXPLORING JAZZ” sunt disponibile la Sala Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in Magazinele Germanos, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Unirea Shopping Center (etj.2), Diverta, Flanco, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H precum si online pe www.ticketnet.ro , www.myticket.ro , www.bilet.ro , www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro si www.bilete.ro.

Fonseca_poster

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.