Carmen Iohannis a fost primita de elevii ei cu flori si „We are the Champions”

Carmen Iohannis a fost primită cu entuziasm de elevii ei, i-au oferit flori si i-au cântat viitoarei prime doamne a României „We are the champions”.

carmen iohannis

Soția lui Klaus Johannis este profesoara de engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu si este diriginta clasei a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv. Elevii ei au asteptat-o cu un buchet de flori, mesaje pe tabla ca „Santa Klaus is coming to Cotroceni” si „Tineti minte 3 cuvinte: Klaus Johannis presedinte” si i-au cantat „We are the Champions”, scrie Turnul Sfatului.

Carmen Johannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. „Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Iohannis.

„Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a mai spus viitoarea prima doamna a Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.