Cea mai bătrână utilizatoare de Facebook din lume are 105!

Maria Colunia Seguar-Metzgar, o americancă din provincia Albuquerque, pretinde că este cel mai în vârstă membru al reţelei de socializare Facebook. Deşi nu a primit încă oficial acest titlu, ea va face demersuri în acest sens.

Centenara s-a născut în 1907, în vremuri când nu existau Internet, computere, telefoane celulare sau televizoare, dar odată cu Internetul şi reţelele de socializare, a ţinut să fie în pas cu lumea modernă şi se laudă deja cu 85 de prieteni online, cu care comunică regulat.

Femeia poate fi cel mai bătrân utilizator de Facebook din lume. De curând a împlinit 105 ani, ocazie cu care s-a gândit să îşi revendice titlul, potrivit cotidianului Daily Mail. Familia a asigurat-o că o va ajuta în demersurile pe care urmează să le facă.

La aniversarea care a avut loc săptămâna trecută, unul dintre membrii familiei ei i-a scris pe Facebook următorul mesaj: „La Mulţi Ani, Bunico! Te iubesc şi sper că aniversarea ta de 105 ani va fi fantastică! Suntem atât de norocoşi că te avem printre noi!”.

Unul dintre nepoţii ei, Anthony Segura, în vârstă de 60 de ani, a povestit postului de televiziune ABC cât de mult s-a străduit să o înscrie în reţeaua de socializare, pentru că femeia nu era primită în rubrica datelor de naştere, din cauza anului în care venise pe lume, 1907. Până la urmă, Anthony a apelat la un truc şi a făcut-o mai „tânără” cu 3 ani, trecându-i vârsta de 101 ani, când ea avea, de fapt, 104.

Maria Colunia i-ar putea lua titlul de cel mai bătrân utilizator de Facebook unei alte bunicuţe care navighează pe reţeaua de socializare, Florence Detlor, în vârstă de 101 ani. Cu acest titlu a fost onorată vara trecută de către directorul executiv Mark Zuckerberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.