Celebrul manelist Liviu Guță s-a mutat în Florești

Unul dintre cei mai celebri maneliști din România, Liviu Guță, a hotărât să se mute în Cluj, în cea mai mare comună din România, Florești.

Guță s-a mutat în Florești cu soția sa.

Potrivit unor surse eClujeanul, manelistul Liviu Guță a luat decizia de a se muta în Cluj pe motiv că „aici merge mai bine”, a recunoscut acesta unor apropiați.

Pe numele său real Liviu Cătălin Mititelu, celebrul manelist este autorul uneia dintre cele mai celebre piese care a ținut capul de afiș al topurillor românești mulți ani,”De ce mă minți”, poate cea mai de succes melodie din România.

Liviu Guță, alături de soția sa, Roxana

Liviu Guță s-a născut pe data de 14 iunie 1979 în Brasov, județul Brasov intr-o familie modesta, dintr-un total de 5 frati Liviu fiind mezinul familiei. Într-un interviu, din anul 2001 acesta declara că în copilărie a fost un băiețel agitat, care nu putea sta locului o clipă. Totul a decurs „normal” până la vârsta de 8 ani, când plăcerea lui Liviu de a asculta muzică s-a transformat în plăcerea de a cânta. Artistul și-a început cariera de solist vocal la vârsta de 9 ani participand la diverse concursuri ca ‘Tip Top Mini Top.

Cum a primit acesta porecla de „Guță”?

Datorită atitudinii sale joviale, Liviu a primit porecla de „Guta”, poreclă pe care o folosește în prezent ca nume de scenă. De-a lungul timpului, Liviu a ajuns în atenția publicului, datorita aptitudinii de a imita cele mai mari voci din tara dar si din strainatate, ajungand unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, un artist complex.

Albumele sale de debut au avut vânzări uriașe și au atras simpatia oamenilor. Alături de Daniela Gyorfi, Liviu Guta a lansat 3 albume, toate premiate cu discuri de aur: De ce ma minti (2004), La lumina stelelor (2005), Sa-mi dai un telefon (2006), În 2004, Liviu Guta si Daniela au câștigat premiul, pentru cel mai vandut album si interpretare a piesei si totodata al albumului ‘De ce ma minti’ care a avut peste un million de exemplare vandute. . În 2012 Liviu Guta a lansat melodia „Langa tine”, cântecul care pentru 4 luni consecutive (potrivit Taraf Tv

Acesta a ocupat primul loc în clasamentele muzicale ajunge locul 1 fiind desemnata piesa anului. Pana in prezent Liviu Guta are peste 3000 de melodii scoase pe piata muzicala…
Producatorul casei de productie vazand asemanarea izbitoare la voce cu vocea deja celebrului Nicolae Guta s-a hotarat sa ii puna numele de Liviu Guta ceea ce a ramas si astazi. In 2000 a inregistrat alaturi de Liviu Pustiu, Mr. Juve si Claudia melodia ‘4 nopti si 4 zile’ care s-a bucurat de un succes foarte mare, acesta fiind si pasul care l-a aruncat in lumea interpretilor cunoscuti de manele.

A inceput accesiunea acestuia scotand diferite piese care au fost pe placul publicului. In anul 2001 a avut o colaborare cu Costi Ionita,acea colaborare aducandul in vizorul publicului si ca imagine… melodia “Multe lacrimi cristaline“, aflandu-se mult timp pe locul 1 in topul Atomic TV.

One thought on “Celebrul manelist Liviu Guță s-a mutat în Florești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.