Centru special pentru urgențe stomatologice, organizat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. Unde se află?

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca anunță organizarea, în contextul COVID-19, un centru destinat urgențelor stomatologice (infecții, dureri puternice, hemoragii), localizat pe strada Avram Iancu, nr. 31.

Centrul funcționează de o săptămână și deja 190 pacienți au fost beneficiat de servicii de urgență stomatologică.

Cabinetul de urgențe stomatologice din cadrul UPU va fi închis în această perioadă, iar urgențele de chirurgie orală și maxilo-facială (traumatisme maxilo-faciale majore, extracții, abcese mari) sunt asigurate în regim de gardă permanentă – Secția Clinică Chirurgie Orală și Maxilo-Facială (Str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 37)

Înainte de a vă prezenta la centrul pentru preluarea urgențelor stomatologice, de pe str. Avram Iancu, nr. 31, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0752033127.

Când vă prezentați la centru, vă rugăm să aveți asupra dumneavoastră cartea de identitate și declarația pe propria răspundere privind scopul deplasării.

Triajul epidemiologic se face la fața locului, în cortul special amenajat, de către personalul medical specializat, apoi se efectuează triajul stomatologic.

Program de funcționare:

  • de luni până vineri, între orele 8:00 – 20:00, respectiv 8:00 – 10:00 copii, 10:00 – 20:00 adulți;
  • sâmbătă, duminică între orele 10:00 – 16:00, respectiv 10:00 – 12:00 copii, 12 :00 – 16:00 adulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.