CJ Cluj a lansat licitația pentru extinderea Parcului Tetarom I

tetarom 1Consiliul Judeţean Cluj a publicat pe SEAP anunţul de licitaţie privind atribuirea contractului de lucrări pentru „Dezvoltare Parc Industrial Tetarom I – Edificare Clădiri, Extindere şi Modernizare Infrastructură”. Investitia este finanţata prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană”.

Valoarea estimata a lucrării este de 53.857.388,45 lei fără TVA, şi presupune devierea unor reţele electrice şi utilitare şi realizarea altora noi, precum şi extinderea reţelei de drumuri din parcul industrial şi amenajarea unor noi parcări. Câştigătorul licitaţiei va mai trebui să construiască imobile pentru birouri, un nou sediu administrativ şi o hală de depozitare.

Ofertele pot fi depuse incepand cu data de 22 octombrie 2013, ora 11:00. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 17 luni de la data semnării contractului.

La finalizarea acestui proiect de extindere a parcului industrial TETAROM I, în noile utilităţi de producţie vor avea acces firmele specializate în software, electronică, telecomunicaţii, automatizări industriale, logistică, depozitare şi servicii de uz general.

In acest contract de finanţare a lucrărilor de extindere a parcului industrial Tetarom I a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, în calitate de beneficiar, şi ministrul dezvoltării regionale, Liviu Dragnea, în 26 aprilie 2013 la Cluj-Napoca. Implementarea proiectului s-a demarat pe 27 aprilie 2013, termenul de finalizare fiind 27 iulie 2015. Valoarea totală a proiectului de extindere a parcului industrial TETAROM I este de 69.136.932,99 lei, din care 30.732.110,89 lei nerambursabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.