Clienții BT care au card de credit vor fi scutiți de plata sumei minime

Pentru clienţii Băncii Transilvania (BT) Cluj cu card de credit nu va fi necesară plata sumei minime, iar dobânda va fi la jumătate față de cea normală.

Banca a anunțat că a venit cu noi beneficii pentru clienţi în această perioadă, parte din măsurile de susţinere anunţate la începutul stării de urgenţă. După ce în martie şi aprilie persoanele fizice posesoare de card de credit care erau la zi cu plata sumei minime lunare au avut zero sume de plată şi zero dobândă, în această lună vor beneficia de alte facilităţi.

Clienţii care nu au întârzieri la obligaţiile privind cardul beneficiază în luna mai de următoarele: nu trebuie achitată suma minimă de plată pentru creditul pe card, iar dobânda este la jumătate pentru clienţii care nu au transferat în 1-25 mai pe cardul de credit întreaga contravaloare a creditului folosit până la finalul lui aprilie.

Cealaltă jumătate rămâne în seama BT, iar din acest motiv nu presupune obligaţii viitoare pentru clienţi. De exemplu, un client care la finalul lunii aprilie a folosit 1.500 de lei din linia de credit, în mod standard ar trebui să alimenteze cardul cu 150 de lei până în 25 mai. Dacă de-a lungul lunii mai are utilizat în medie 2.000 de lei din linia de credit, ar datora o dobândă de 40 lei la finalul lunii mai.

Totuși, datorită facilităţilor anunţate de BT, clientul beneficiază în luna mai de următoarele: nu trebuie să alimenteze cardul cu suma minimă de 150 de lei şi plăteşte dobânda de 20 de lei în loc de 40 dacă nu are întârzieri la plata obligaţiilor lunare privind cardul.

În rest, cardul va funcţiona ca până acum pentru clienţii care în perioada 1-25 mai aleg să achite întreaga contravaloare a creditului folosit la finalul lunii aprilie, dobânda pentru luna mai este zero; pentru cei care au realizat tranzacţii în rate, în martie şi aprilie ratele au fost oprite, iar din această lună îşi reiau cursul. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.