Clujenii au devenit nostalgici la o fotografie care a devenit virala pe Facebook

O fotografie ce surprinde cele patru tobogane din parcul pentru copii de langa stadionului Cluj Arena a primit peste 2500 de aprecieri, peste 200 de distribuiri si sute de comentarii, in nici o luna de cand a fost publicata, pe 23 mai 2013.

tobogane parcul mare

„Pentru cine a copilarit in Cluj Napoca. Pentru mine toboganul mare a fost unul din primele teste de curaj si barbatie ale vietii”, scrie Alex Bunea, cel care a postat fotografia pe profilul personal.

Clujenii care au comentat aceasta fotografie au devenit nostalgici, depanand amintiri placute din acea perioada. „Toboganul cel mai mare era cel mai interesant pentru noi, mai ales cand eram in varful acestuia, ce de amintiri…”, a scris Mihaela. Altii cred ca acele tobogane erau mult mai rezistente decat cele actuale, din plastic.

„Prea multi pantaloni rupti pe toboganu ala mare…”, scrie si Catalin, completat de Ioana, „ce frica imi era sa urc pana sus, dar intr-un final am reusit, si atunci mi-am rupt pantalonii preferati de atunci”. O alta tanara isi aduce aminte cu placere de acele vremuri: „Vai, ce-mi lipsesc vremurile alea… emotiile alea pe care le aveam cand ma dadeam pe toboganul ala mare si frica aia, cate cazaturi”, sunt doar cateva dintre parerile clujenilor despre cele patru tobogane care au marcat copilaria multora dintre noi.

 Voi ce amintiri aveti cu cele patru tobogane? 

One thought on “Clujenii au devenit nostalgici la o fotografie care a devenit virala pe Facebook

  1. cu adevarat era testul fiecarui copil acel tobogan,si mai era si cel din parcul babes,numai eu stiu cat eram de hapy cand ajungeam jos ,nu conta ca mi se rupeau pantaloni…….in ziua de azi copii nu au parte de asemenea aventuri,dar cine mai tine minte iernile grele de pe timpul lui ceausescu,duminica nu umblau masinile ,si mergeam cu sania pe varianta zorilor-manastur,ala era chiar bestial,sa numai vb. de drumul de la taietura turcului,hm as vrea sa mai traiesc macar o zi din acele vremuri !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.