Clujul iese în stradă şi în această seară pentru o justiţie independentă şi măsuri fiscale coerente

Peste 1400 de clujeni şi-au anunţat prezenţa în această seară, începând cu ora 18:00, la tradiţionalul marş duminical pentru o justiţie independentă şi măsuri fiscale coerente.

Locul de întâlnire este Piaţa Unirii, de unde se va pleca într-un marş organizat pe Blvd Eroilor – Dorobantilor – sens giratoriu Profi Marasti – intoarcere pe Blvd 21 Decembrie – stanga – Piata Lucian Blaga (Casa de Cultura a Studenţilor) – Strada Napoca – Piata Unirii;

„Cerem de urgenţă Parlamentului respingerea în bloc a proiectului de modificare a Legilor Justiţiei! Consideram ca aceste modificari sunt de natura sa afecteze grav independenta justitiei si echilibrul puterilor in stat si servesc doar interesele unui grup restrans de indivizi inculpati sau condamnati penal ajunsi intamplator in pozitii publice. 
O justitie libera este coloana unui stat de drept iar noi, romanii, alegem categoric sa traim doar intr-o astfel de tara.  Pentru actuala clasa politica: NU aveti nici o sansa sa ne distrageti atentia! 

Apararea independentei justitiei este prioritatea nr. 1 a societatii civile, garantia noastra ca toate abuzurile comise de cei aflati acum in functii publice si pe pozitii de putere vor fi trasi la raspundere in viitor pentru furtul din sanatate, infrastructura, educatie si a banilor furati pe fata de la toti romanii prin intermediul legilor fiscale. Suntem cu ochii pe voi si o sa aparam si democratia si integritatea justitiei pana la capat! 

Putem bloca ALDE-PSD să pună în practică acest lucru ieșind în stradă, în număr cât mai mare.

Ieșirea în stradă este soluția cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil și incapabil. Ce fac ei este un atentat la democrație. Duminică ne strângem în Piața Unirii, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecați. Guvernarea trebuie urmărească bunăstarea cetățenilor, NU interesele proprii”, arată iniţiatorii protestului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.