CRONICĂ: „Şepcile roşii” rămân aproape de plutonul fruntaş! Concordia – „U” 0-2

Elevii lui Cristi Dulca nu se lasă afectaţi de războiul deschis pe care îl au suporterii cu preşedintele Anamaria Prodan şi îşi văd de fotbal. Universitatea Cluj a obţinut o victorie care o ţine aproape de plutonul fruntaş în clasamentul ligii întâi, în deplasare la Concordia, scor 2-0. Această victorie vine pe fondul condiţiilor financiare deloc roz ale clubului de pe Someş.

Eroul partidei de la Chiajna a fost brazilianul Paulinho, care a reşit două goluri în numai trei minute de joc, în prima parte a meciului. Prima dată l-a învins pe Lepmets cu o reluare din 10 metri (27), iar a doua oară „studenţii” au înscris trei minute mai târziu, printr-un şut sub bară din careul mic (30).

Cele mai importante ocazii ale gazdelor au venit în repriza secundă, Zuluf centrează în faţa porţii, dar Popoviciu nu ajunge la minge pentru a o împinge în poartă. Daniel Stan a bătut o lovitură liberă periculoasă în minutele de prelungire, dar balonul a trecut pe lângă poartă (90+4). „U” Cluj a controlat partida, a închis perfect culoarele spre poarta lui Balauru, iar Concordia nu a găsit culoare favorabile pentru a-şi crea ocazii.

Universitatea rămâne la 8 puncte de liderul Pandurii (locul 6, 11 pct), în timp ce Concordia rămâne în jumătatea a doua a clasamentului la finalul acestei etape (locul 13, 8 pct).

Jucătorii Universităţii au intrat pe teren la începutul partidei având tricouri inscripţionate cu mesajul: „Clujul este casa noastră”, alăturându-se astfel fanilor în protestul lor împotriva deciziei Prodancăi de a muta echipa la Buzău.

Echipele de start

CHIAJNA: Lepmets – V. Creţu, Ghionea, Belica, Zuluf – Serediuc, S. Paraschiv, Pană, Popovici – V. Simion, Welington.

Antrenor Ilie Stan

Rezerve: Cobrea, Leca, Fl. Ilie, Damian, S. Stan, A. Stan, Ciupitu.

„U” CLUJ: Balauru – Krumov, Christou, Da Silva, E. Nicola – Paulinho, V. Gheorghe, B. Pătraşcu, V. Dinu – Cleiton, Alex.

Antrenor Cristi Dulca

Rezerve: Matache, Szilagyi, A. Popa, R. Iancu, Drăghici, Lupu.

Arbitru: Iulian Dima

Vasile MANU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.