Cum arata biroul de vis al clujenilor?

Foarte multe persoane se plang de faptul ca spatiul in care lucreaza le creeaza o stare continua de nervozitate, neliniste si disconfort. Acest lucru se intampla adesea din cauza ca majoritatea birourilor sunt clasice, monocromatice, fara zone de relaxare, cu o atmosfera sobra sau robotica. 

Toata lumea isi doreste ca in momentul in care ajunge la serviciu sa nu simta agitatia, stresul si seriozitatea specifica spatiilor de lucru, pentru ca orele petrecute impreuna cu colegii sa fie cat mai productive si relaxante.  

Iata ce elemente contine biroul mult visat de catre clujeni: 

  • Scaune moderne 

Un birou facut ca la carte contine scaune directoriale pentru fiecare angajat in parte, relaxante, cu perne moi, care previn durerile de spate si eventualele probleme de sanatate. Majoritatea firmelor aleg tonuri de negru pentru amenajarea birourilor, insa in momentul in care se doreste ca atmosfera sa fie una destinsa, ideala comunicarii si dezvoltarii ideilor marete, pot fi alese si scaune moderne pentru birou in nuante cat mai jucause, vesele. 

  • Corpuri de iluminat nonconformiste 

Daca iti doresti sa iti petreci zilele intr-o incapere relaxanta, care induce o stare buna de dispozitie, trebuie sa te orientezi atat spre decoratiuni nonconformiste, cat si spre piese interesante de design. Astfel, este important ca biroul de vis al clujenilor sa aiba corpuri de iluminat sub forma de pendule, suspensii si lampadare, cu forme cat mai originale, creative, pentru ca locul sa fie primitor si pozitiv. 

  • Plante 

Ori de cate ori pasesti intr-un loc cu foarte multe plante, ai senzatia ca esti intr-o vacanta, in care stresul si agitatia stau cat mai departe de tine. Daca iti doresti ca orele de munca sa fie lipsite de stari negative, atunci trebuie neaparat sa cauti un job in care mesele angajatilor sunt incarcate cu diferite plante exotice, plasate atat printre birouri, cat si la geamuri, langa usi sau suspendate pe pereti.  Este important sa ai un ambient vesel si placut pentru a da randamentul dorit!

  • Zona de relaxare 

Toata lumea are nevoie de putina recreere in momentul in care capacitatea de concentrare scade. Prin urmare, un birou  facut ca la carte trebuie sa detina un colt special amenajat pentru relaxare. Acesta poate contine fotolii de tip puf, hamace, spatii de citit, diferite jocuri de echipa si muzica. Ar fi ideal ca aceasta zona sa poate fi folosita de catre angajati macar o ora pe zi, pe langa pauza de masa, deoarece astfel poate fi crescuta eficienta muncii.

In cele din urma, daca esti din Cluj, lucrezi mult in timpul saptamanii, iar job-ul este foarte important pentru tine, este ideal sa te orientezi spre un loc de munca ce iti ofera toate aceste elemente esentiale pentru pastrarea psihicului in stare cat mai buna. Un birou de acest tip reprezinta visul tuturor angajatilor care se simt extenuati atat de munca pe care o depun in mod constant, cat si de stresul si agitatia specifica domeniilor moderne de activitate, precum vanzarile, marketing-ul sau IT-ul. 

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.