De Crăciun, miliardarul Ion Țiriac a fost darnic! Alimente și produse pentru oamenii nevoiași în valoare de 400.000 euro

Miliardarul român Ion Țiriac a fost extrem de darnic de Crăciun și le-a făcut o bucurie mai multor familii nevoiașe prin oferirea de alimente și produse necesare în valoare de 400.000 de euro.

Țiriac știe ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului pentru români, și nu numai, astfel că a decis să facă un gest pentru ca și oamenii amărâți să se bucure de aceste zile.

Tocmai de aceea, milionarul a decis să aloce un buget de 400.000 de euro pentru cumpărarea de alimente și alte produse specifice marii sărbători.

„S-au cumpărat alimente de peste 400.000 de euro. Mâncare caldă, precum sarmale, cozonaci, dar şi carne şi alte alimente. Fiecare pachet a avut o valoare de 100 de euro.

Aproximativ 4000 de persoane au beneficiat de ajutor, mulţi dintre ei vârstnici, proveniţi din diferite sate din Moldova, care nu ar fi avut ce să pună pe masă. Ion Ţiriac a făcut acelaşi gest şi de Paşte”, a spus un apropiat al lui Ion Ţiriac pentru playsport.ro.

Totalul donațiilor făcute de Ion Țiriac în 2020 ajunge la 10 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.