Echipa de rugby a Universitatii Cluj are ca obiectiv locurile 1-4 in SuperLiga Nationala

u cluj rugbyAntrenorul echipei de rugby CS Universitatea Cluj, Bogdan Cantor, spune că noul sezon de SuperLigă va fi unul echilibrat, în care își propune ca să se claseze între primele patru locuri.

CS Universitatea va juca, duminica, de la ora 11:00, in deplasare, impotriva formatiei Steaua Bucuresti, in cadrul etapei inaugurale a SuperLigii CEC Bank.

„Suntem în fața unui nou sezon de SuperLigă, un sezon care se anunță mai echilibrat ca niciodată, plecând de la ideea că fiecare echipă a încercat să se întărească în pauza competițională. Noi am făcut șase transferuri și sunt foarte mulțumit de condițiile de pregătire din pauza competițională. Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-4 și cel puțin finala Cupei României. Mergem la Steaua să încercăm să învingem. Niciodată U Cluj n-a bătut pe Steaua la ea acasă și ar fi cazul să schimbăm istoria”, a declarat Bogdan Cantor într-o conferință de presă susținută alături de vicepreședintele secției de rugby a „U” Cluj, Sorin Popa, și de două dintre noile achiziții, McGrath Van Vik (Namibia) și Gino Rocchesani (Franța).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.