EURO 2016 se vede LIVE pe Cluj Arena! Vino și tu cu întreaga familie să trăiești o atmosferă unică pe cel mai mare stadion din Transilvania!

Clujenii care vor dori să vadă marele meci de vineri seara, 10 iunie, ora 22:00, o pot face direct pe stadionul Cluj Arena pe cele două ecrane gigant, în cadrul unui eveniment inedit cu multe surprize și activități interactive pentru întreaga familie, organizat de Asocația U Business Sport Club (UBSC) și Asociația Studenților de la Facultatea de Business.

EURO 2016

Sunteți așteptați mâine seara, începând cu ora 19:00, pentru a susține echipa națională a României în meciul de deschidere cu Franța de la EURO 2016.

Vor fi organizate o serie de activități interactive pentru copii și mămici, de la peretele de escaladă, la zumbakids, facepainting și tiroliană, precum și un mini-campionat. Va fi o zonă de food&drinks și de relaxare, dar și multe alte surprize, precum un balon gigant cu aer cald.

De asemenea, va există o zonă VIP unde accesul va fi pe bază de card, iar personalitățile, antreprenorii clujeni și nu numai sunt așteptați pentru a socializa într-un cadru aparte, dar și pentru a viziona meciurile și a susține echipa națională.

Totodată, organizatorii susțin curentul de multiculturalitate specific Clujului. Astfel, atenția va fi concentrată și spre comunitatea cu străinii care vor veni să își încurajeze echipa națională la EURO 2016. „Ne dorim să încurajăm fair-play-ul indiferent de naționalitatea participanților”, transmit organizatorii.

Toate meciurile Campionatului European de Fotbal vor fi transmise LIVE pe cele două ecrane de pe Cluj Arena si pe un ecran mare amplasat pe gazon. Menționăm faptul că accesul pe stadion cât și vizionarea meciurilor sunt GRATUITE.

La ora 21:00 va fi transmisă festivitatea de deschidere a Campionatului European de Fotbal 2016, iar de la ora 22:00 va începe meciul România-Franța.

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare îmbrăcați în GALBEN pentru a crea o atmosferă unică!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.