Evenimentul „Estravaganza” se mută de la Polivalentă la Grand Hotel Italia, pe 6 martie 2016

Anul 2016 aduce pe scena orașului Cluj-Napoca o mare premieră. Inspirat din celebrul OpernBall de la Viena, Estravaganza propune nimic mai puțin decât balul vienez menit să aducă în Transilvania tradiția sublimă a unui eveniment de excepție.

Programat inițial a avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, evenimentul a fost relocat la cererea publicului atât ca dată cât și ca locație.

Publicul care și-a exprimat deja dorința de a participa ne-a încurajat să aducem acest prim eveniment într-un cadru restrâns și elegant pentru a da o notă de supremație. Așadar, din dorința de a crea un precedent demn de urmat, această ediție de debut se va desfășura într-un cadru elegant, care va crea cu siguranță decorul perfect pentru ceea ce va fi primul proiect de tip bal vienez. Estravaganza – Provocarea Eleganței Supreme se va desfășura pe 6 martie 2016 la Grand Hotel Italia.” – Sabin Mircea Rus, Manager de Proiect

Programul artistic bine ales va fi asigurat de Orchestra Simfonică Filarmonia Napocensis sub conducerea Maestrului Petre Sbîrcea. Invitații speciali ai serii vor fi muzicianul Adrian Naidin și actorul Gheorghe Ifrim. Partea a doua a evenimentului va colora programul de după miezul nopții având în centrul construcției muzicale un clujean extrem de îndrăgit, în persoana lui Ioan Man. Acțiunea se va desfășura într-un decor select, într-o atmosferă intimă și în același timp impunătoare și elegantă, grație locației alese. Desigur, protagoniștilor, li se vor alătura cei care au acceptat Provocarea Eleganței Supreme.

Estravaganza dorește să așeze Clujul pe harta marilor baluri ale Europei, iar invitația la vals va deveni o tradiție anuală, adăugându-se celorlalte argumente pentru un Cluj Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Un alt aspect important al Estravaganza este acela de a atrage atenția publicului asupra unui caz impresionant. Evenimentul este dedicat cauzei umanitare a Părintelui Mihai Negrea de la Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din județul Suceava, care și-a asumat misiunea de a aduce o frântură de lumină și speranță în viața a 117 copii săraci. 20% din încasările acestei prime ediții vor susține cauza Părintelui Mihai Negrea constituindu-se într-o contribuție importantă pentru asigurarea hranei zilnice a acestor 117 copii.

Vă invităm așadar să ne fiți alături la Estravaganza, evenimentul care își propune realizarea primului bal vienez la Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați pagina oficială a evenimentului: www.estravaganza.ro.

estravaganza_afis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.