Extremistul Călin Mărincuș, atac la rectorul UBB, Daniel David, pe care îl numește „un terchea-berchea”

Profesorul universitar și rectorul Universității Babeș-Bolyai, Daniel David, este atacat pe Facebook de către extremistul Călin Mărincuș, fost luptător K1 și militant împotriva pandemiei de coronavirus.

Extremistul clujean îl numește pe psihologul Daniel David un terchea-berchea și a anunțat că îl va căuta să aibă o discuție filmată pe tema pandemiei și vaccinării.

„Acesta nu este un atac la persoană!

Așadar am lângă mine pe distinsul rector UBB Daniel David, și gândindu-mă la Andrei Marga când îl văd pe agariciul ăsta îmi dau lacrimile la gândul de cât de alunecată pe panta satanismului a ajuns UBB. Domnul Rector condamnă prin scrieri de tot felul, dacă ar fi pe hârtie chiar ar avea ceva întrebuințare, avorturi ale înțelepciunii sale, prin care mitraliază pe cei 80% dintre români care nu s-au vaccinat. Prostituția Intelectuală devine tot mai acerbă odată cu răsuflarea mascaradei Covid.

Se pare că Analfabetismul Social și cel Ștințific sunt hibele de care suferim noi, ăștia nevaccinați. Nici nu sună rău.Acest personaj cocoțat în fruntea UBB prin mijloace străine de competență, plătit de la Buget, din munca noastră, slujește unei aberații care poate fi desființată de către orice minte cu un dram de funcționalitate. Este frustrant să vezi că la Universitatea în cadrul căreia ai fost student și masterand, unde cunoști atâția oameni, de reală valoare umană și profesională, a ajuns să conducă un terchea-berchea care face PROSTITUȚIE INTELECTUALĂ.

O să-l caut și să-l provoc la o discuție filmată pe tema pandemiei și vaccinării. Să vedem dacă acceptă”, a scris extremistul Călin Mărincuș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.