Famous Art Festival aduce magia la început de toamnă în Parcul Central – VIDEO

Un nou festival va avea loc la început de toamnă în Parcul Central, în weekend-ul 2-3 septembrie, la care clujenii sunt așteptați de la mic la mare să descopere o lume ireală, de poveste, plină de personaje fantastice care îi vor purta într-o călătorie a viselor. Famous Art va fi un festival de artă stradală care va transforma, timp de două zile, Parcul Central într-un tărâm fantastic, cu 9 tărâmuri magice bazate pe transmiterea emoțiilor. 

În cadrul acestui festival te vei întâlni cu personajele unice ale Creatorului: roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, Soldățeii de Jucărie, Spectacolul de epocă Era Cataligelor, Omul Oglindă, spectacolul de acrobație Nightingale, Copacii Vorbitori, Statuile Vivante în levitatie și multe alte spectacole de teatru, dans și muzică.

Famous Art este compania de artă stradală din Cluj-Napoca care se caracterizează prin realizarea unor spectacole deosebite, care dau naștere unor personaje unice. ​O echipă de artiști care prin perseverență au adus arta stradală la stadiul de superlativ, prin calitatea și serviciile unice dezvoltate în România.

Din inima copacilor se vor auzi melodii ambientale care vor purta publicul către o lume de poveste. Acest eveniment este un concept deosebit de festival de artă stradală, oferit cu dragoste de către artiști români, dedicat relaxării și inspirației. Evenimetul va cuprinde și workshop-uri de creație, dexteritate, jonglerie, echilibristică pe catalige și monociclu, cursuri de machiaj și multe alte surprize pentru public.

Nu vor lipsi activități ca teatrul, acrobația, spectacolele de foc, machiajele deosebite, designul vestimentar unic, arhitectura, fotografia și nu numai.

Prezentare video a festivalului Famous Art:

Famous Art creează din fiecare eveniment un adevărat spectacol! De aceea, au fost reprezentanții nelipsiți ai artei stradale a fiecărei ediție a zilelor orașului Cluj- Napoca din ultimii cinci ani.

Intrarea este gratuită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.