Finala Cupei Liceelor 2013 va avea loc miercuri, la Sala Sporturilor „Horia Demian”

cupa liceelor 2013
Foto Facebook Baza Sportiva Unirea

Liceul cu Program Sportiv (LPS) si Liceul Agricol au ajuns in ultima faza a editiei a IX-a a Cupei Liceelor. Confruntarea este programata miercuri, 5 iunie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, si va fi transmisa in direct de TVR Cluj. Finala mica va avea loc de la ora 16, dintre Energetic si „Nicolae Balcescu”.

LPS a trecut in semifinale de Liceul Energetic, intr-un meci decis de loviturile de departajare, dupa ce scorul la finalul timpului regulamentar era 3-3, iar in cealalta semifinala, Liceul Agricol a invis Liceul Teoretic „Nicolae Balcescu” cu scorul de 4-2, dupa ce la pauza Balcescu conducea cu 2-0.

Cupa Liceelor 2013 a inceput pe 21 mai cu meciurile din grupe, urmate de optimi, sferturi si semifinale. Anul acesta 26 de licee din Cluj-Napoca s-au duelat la Baza Sportiva „Unirea”, impartite in 8 grupe, pentru trofeul de cel mai bun liceu la fotbal.

Dupa desfasurarea finalei, va urma un „triunghiular” de meciuri demonstrative intre profesori, foste glorii si reprezentanti ai online-ului clujean.

Intrarea la finală va fi liberă şi, mai mult decât atât, 10 spectatori vor avea sansa sa câştige câte un abonament pentru cele două mari concerte (Deep Purple şi UB40) găzduite de Cluj Arena în weekendul 7-8 iunie.

Mai multe fotografii gasiti pe pagina de facebook a Bazei Sportive „Unirea”, iar informații despre competiție pe www.ovidiublag.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.