FISC-ul a adus mii de zâmbete și săli arhipline în această săptămână la Cluj

Festivalul Internațional de Stand–Up Comedy, desfășurat la Cluj-Napoca în perioada 2-8 noiembrie 2015, a reușit să aducă o mulțime de zâmbete publicului clujean la show-urile desfășurate până acum.

Sala Casei de Cultură a Studenților s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru show-urile principale din acest an, spectacolele fiind susținute de Teo, Vio și Costel și vedetele serialului Las Fierbinți, 4×4 Băieți Fierbinți. Pentru cei din urmă, cererea de bilete a fost atât de mare încât organizatorii au decis să suplimenteze cu încă un show, care a fost și el sold-out.

3

„Ediția din acest an s-a dovedit a fi un real succes. M-am bucurat să văd că interesul oamenilor a crescut extrem de mult de la an la an, astfel anul acesta am avut show-uri sold-out cu o saptămână înainte ca acestea să fie puse în scenă. De asemenea, anul acesta am încercat să ne apropiem și mai tare de oameni de aceea am încercat să ne îndreptăm și spre show-uri gratuite în diferite cartiere ale Clujului. Publicul a fost invitat așadar la spectacol și la Casino, Cinema Mărăști sau Shto College Bar.”Iancu Șerbănescu, project manager FISC.

Artiștii prezenți la eveniment s-au declarat și ei extrem de surprinși de atmosfera primitoare și de publicul care s-a dovedit a fi de excepție. „La Cluj, primul spectacol a fost de excepție, un public extraordinar, nu vă dau amănunte prea multe ci doar vă spun că, un gând bun, de la o sală plină, a plecat și acolo unde trebuie.”Mihai Bobonete, 4×4 Băieți Fierbinți.

7

Weekendul ce urmează se anunță și el unul de pomină la FISC, pe scenă fiind așteptați binecunoscuții Raul, Sergiu și Andrei sau Nicu, Badea și Bordea, dar și show-uri alternative în limba engleză sau maghiară. Toți cei interesați de acest eveniment sunt rugați să viziteze website-ul oficial: www.fiscul.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.