Flashmob pentru elevii clujeni de Ziua Internaţionala a Nonviolenţei în Şcoli

Elevii clujeni sunt asteptati cu ocazia Zilei Internaţionale a Nonviolenţei în Şcoli, vineri, 30 ianaurie, la un flash-mob în Piaţa Unirii.

Stop-Violenta-final
foto: avocatulelevului.colegiulghica.ro

De asemenea, toată săptămâna vor avea loc diferite activităţi pe tema nonviolenţei în scolile din oraş.

Campania antiviolenta în şcoli demareaza astazi, între orele 18:00 şi 20:00, printr-un vernisaj al expoziţiei „Forgiveness”, în holul mare al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga”, desenele fiind realizate de copiii de la Cercul de grafică al Asociaţiei „The Beat”.

Tot la Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” va avea loc marţi, un atelier cu tema „Comunicare non-violentă”, la care vor lua parte şi 20 de profesori din instituţiile de învăţământ clujene, în timp ce miercuri va fi vizionat un film la Colegiul Tehnic de Transporturi. Joi vor fi desfăşurate diferite activităţi în şcoli, sub campania „Învăţăm să nu rănim”, iar vineri, 30 ianuarie, inclusiv elevii clujeni sunt aşteptaţi la un flash-mob în Piaţa Unirii, care va avea loc la ora 13:00, de Ziua Internaţională a Nonviolenţei în Şcoli.

Proiectul sub care se desfăşoară aceste activităţi se numeşte „Reducerea violenței în rândul tinerilor prin îmbunătățirea politicilor de prevenire și combatere a violenței în școli la nivel local”, iar acesta este susţinut cu suma de 69.376 de euro, prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Proiectul este implementat de asociaţia PATRIR şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.