Gunoaiele sunt la tot pasul în pădurea Sf. Ion – Făget! Îi mai pasă cuiva? – FOTO

Nesimţirea şi lipsa de educaţie a clujenilor care ies în fiecare sfârşit de săptămână la un grătar şi uită să cureţe după ei resturile menajere rămase în urma acestei activităţi sau le lasă pe unde apucă, coroborată cu dezinteresul autorităţilor locale competente de a menţine curăţenia, fac ca una dintre cele mai frecventate zone de picnic a Clujului, pădurea Sf. Ion – Făget, să colcăie de gunoaie şi să arate dezastruos.

O simplă plimbare pe cărările din pădure scoate la iveală din câţiva metri în câţiva metri diverse gropi de gunoi clandestine, mai mari sau mici, începând de la liziera pădurii dinspre Mănăştur, zona „Sirena”, şi până la marginea eternului drum neasfaltat Sfântul Ion, arteră intens circulată de bolizii celor care locuiesc în exclusivista zonă Făget.

Gunoaiele sunt la tot pasul în pădure, de la doze de bere goale, la pungi, hârtii, ambalaje, moloz, sticle şi până la bucăţi de fotolii, creând o imagine dezolantă, iar cei care aleg să se recreeze la aer curat şi să facă o plimbare sunt nevoiţi să suporte această imagine a nepăsării şi să facă slalom printre gunoaie.

Astfel, nu putem să nu ne întrebăm, îi mai pasă cuiva de această zona verde a oraşului, destinaţia de picnic a generaţii întregi de clujeni?

Vă recomandăm o galerie foto extrem de edificatoare realizată de reporterul eClujeanul.ro sâmbătă, 26 august 2017:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.