În plină pandemie și cu valul 4 care bate la ușă, organizatorii UNTOLD vor să aducă 100.000 de „festivalieri” pe zi la Cluj-Napoca

Festivalul UNTOLD are loc în acest an între 9-12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca, iar organizatorii au estimat un număr de 95.000-100.000 pe zi la festival, după un an de pauză, dată fiind pandemia de COVID-19 care a atras după sine restricţii în ceea ce priveşte interacţiunea umană, spune Eduard Chereji.

Chereji susține că acest lucru reprezintă o garanţie că lucrurile merg într-o direcţie bună şi un prim pas către normalitate. 

Conform oficialilor UNTOLD, festivalul poate acomoda în jur de 95.000-100.000 de per­soane pe zi, cum s-a întâmplat şi la ediţia din 2019, ultima care a avut loc înainte de a izbucni pandemia şi atât orga­nizatorii, cât şi oraşul Cluj-Napoca, în care acesta va avea loc, sunt pregătiţi pentru un asemenea număr de persoane, potrivit zf.ro.

One thought on “În plină pandemie și cu valul 4 care bate la ușă, organizatorii UNTOLD vor să aducă 100.000 de „festivalieri” pe zi la Cluj-Napoca

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.