Încă o creșă de 90 de locuri din Cluj-Napoca se apropie de finalizare

Primăria Cluj-Napoca informează că lucrările la creșa de pe Aleea Meziad nr. 4 se află într-un stadiu avansat de realizare.

Astfel, sălile de activități, cabinetul medical, dormitoarele și grupurile sanitare pentru copii vor fi amenajate la parter și etajul 1, iar la celelalte două etaje vor fi spațiile administrative.

Suprafața de 3867 mp permite extinderea clădirii existente cu un corp nou de clădire pentru 6 grupe de copii, cu o capacitate de 90 locuri.

Termenul de finalizare conform contractului este 27 aprilie 2022, însă având în vedere evoluția lucrărilor, la începutul lunii decembrie va fi emis ordinul de convocare pentru recepție.

De asemenea, începând cu data de 15 octombrie, încă 352 locuri devin disponibile în creșele din municipiu grație unor eforturi comune ale Primariei si ale Centrului Bugetar de Administrare Creșe.

Capacitatea creșelor este în prezent de 1.397 locuri. Primăria mai are în faza de pregătire avansată alte două creșe, Parcul Feroviarilor și Negoiu, iar pe termen mediu creșe în Dâmbul Rotund și Borhanci.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.