Incepe Campionatul National de Fotbal American. Cluj Crusaders joaca pe 4 mai

Detinatoarea trofeului, Cluj Crusaders, va întâlni formaţia Mureş Monsters duminică, 4 mai, în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal American.

credit foto © eClujeanul.ro

Meciul va avea loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, iar intrarea este liberă.

În cea de-a V-a ediţie a Campionatului Naţional de Fotbal American, care va începe în 3 mai, s-au înscris 8 echipe, care vor fi împărţite în Conferinţa de Nord-Vest şi Conferinţa de Sud.

Echipa Cluj Crusaders face parte din Conferinţa de Nord-Vest alături de Timişoara 89ers şi nou formatele, Mureş Monsters şi Baia Mare Miners.

Conferinţa de Sud este formata din Bucureşti Rebels, Bucureşti Warriors, Bucureşti Predators şi o echipă hibrid compusă din jucători de la Bucureşti Wolverines şi Prahova Thunder, care va debuta în campionat sub numele de Thunder-Wolverines.

Echipele înscrise în campionat se vor confrunta cu adversari din aceeaşi conferinţă (round-robin). Etapele din cele două conferinţe se vor disputa la o diferenţă de o săptămână una de cealaltă.

După încheierea sezonului regulat, primele două echipe din fiecare conferinţă se vor întâlni în semifinale.

În prima semnifinală, campioana Conferinţei N-V se va lupta cu ocupanta locului second din Conferinţa S pentru un loc în finala RoBOWL V, iar echipa aflată în fruntea Conferinţei de S va juca cu ce-a de-a doua poziţionată din conferinţa paralelă.

Campionatul începe sâmbătă, 3 mai 2014, la Baia Mare, unde echipa locală va găzdui meciul cu Timişoara 89ers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.