Infrangere pentru „U” Mobitelco in primul meci la Pitesti

catalin baciu u mobitelco
Foto: u-mobitelco.ro

Baschetbalistii pregatiti de Dorin Pintea au pierdut de-o maniera categorica prima mansa a sferturilor Cupei Romaniei, in deplasare, la BCM U Pitesti, scor 69-84, si au sanse foarte mici sa recupereze diferenta de 15 puncte in returul de la Cluj.

Cel mai bun marcator al clujenilor a fost Catalin Baciu, cu 17 puncte (1 rec., 2 int.), urmat de Sparks 16 puncte (7 rec., 2 p.d., 1 capac, 1 int.), Hargrove 11 puncte (1 rec., 2 p.d., 2 int.), Kuburovic 9 puncte (9 rec., 5 p.d.), Silvasan 6 puncte (6 rec., 3 p.d.), Cuic 6 puncte (6 rec., 4 p.d., 3 int.), Lalovic 4 puncte (1 rec.), Medvedj (1 rec., 1 p.d., 1 int.).

BCM U Pitesti: Ulmer 22 (16 rec.), Barac 19 (8 p.d.), Sinadinovic 12, Djurkovic 10 (4 rec.), Tutt 10 (4 rec.), Orbeanu 6 (4 rec.), Barro 5.

„Din nou, ne-am facut de rusine la Pitesti! Este al doilea meci pe care il pierdem aproximativ in acelasi mod, cu o aparare uneori visatoare, alteori buna, insa in foarte putine momente ale jocului. Ei au reusit sa se detaseze dupa cateva aruncari de trei puncte, in timp ce noi am marcat primele aruncari de trei abia in ultimele minute, cand am alergat dupa ei pentru a incerca sa reducem din diferenta. Este doar prima repriza din confruntarea dintre Cluj si Pitesti, urmeaza repriza a doua la Cluj. Sper sa ne imbunatatim jocului si sa castigam la o diferenta mai mare de 15, pentru a ne califica mai departe in Cupa Romaniei”, a declarat antrenorul lui „U” BT Mobitelco, Dorin Pintea.

Mansa a doua a sfertului de Cupa cu BCM U Pitesti va avea loc pe duminica, 12 ianuarie, de la ora 19:45, in Sala Sporturilor „Horia Demian”. Partida este transmisa in direct de Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.