Ioan Oleleu: „Nu există pericol ca aeroportul să fie închis”

După amenintarile sindicaliştilor cu proteste în fața sediului Consiliului Judeţean Cluj dacă se va bloca garantarea creditului de 50 de milioane de lei, reprezentanţii forului judeţean asigură că aeroportul nu va fi închis.

aeroport cluj

„Pot să afirm că în acest moment nu există şi nu va exista nici în viitor vreun pericol pentru închiderea Aeroportului Internaţional Cluj. Au fost discuţii zilele trecute, chiar ieri, cu reprezentanţii băncii care ne-au asigurat de întrega deschidere, astfel încât până la clarificarea problemelor la nivelul Aeroportului Internaţional Cluj referitor la derularea contractului pistei de 2.100 m, nu se pune problema vreunei acţiuni din partea băncii. Chiar în cursul zilei de astăzi dânşii ne-au confirmat că nici nu doresc să facă lucruri care ar putea afecta buna funcţionare a aeroportului” a declarat Ioan Oleleu, vicepreşedintele CJ Cluj.

Sindicaliştii din cadrul Aeroportului Internaţional Cluj au anunţat la sfârşitul săptămânii trecute faptul că vor iesi în faţa sediului CJ, menţionând că forul judeţean ar avea de gând suspendarea garantării unei finanţări de 50 de milioane de lei, ceea ce ar putea duce la „blocarea conturilor Aeroportului Cluj, întreruperea activităţilor, pierderea traficului, închiderea destinaţiilor de zbor, pierderea locurilor de muncă, riscul de insolvenţă pentru aeroport”, după cum anunţă sindicaliştii.

Protestele sindicaliştilor de la aeroport se vor desfăşura în 17, 18, 21, 22 şi 23 iulie, peste drum de sediul CJ. Până la publicarea materiarului nici David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Cluj, nici reprezentanţii sindicatelor nu au putut fi contactaţi pentru declaraţii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.