Ioan Ovidiu Sabău, după succesul categoric cu Clinceni, 3-0: „A fost o victorie meritată. Suntem pe drumul cel bun”

Universitatea Cluj a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Academica Clinceni de duminică, 11 noiembrie, şi s-a instalat pe locul 3 în Liga a 2-a, cu 33 puncte. Managerul Ioan Ovidiu Sabău a ţinut să îl felicite pe Mircea Cojocaru pentru felul cum a pregătit echipa şi a susţinut că victoria a fost una meritată, iar echipa este pe drumul cel bun.

De asemenea, Sabău a oferit şi primele detalii referitoare la implicarea lui Bogdan Lobonţ la echipă.

„A fost o victorie meritată, dar și un joc spectaculos. Le mulțumesc suporterilor și vreau să îl felicit pe Mircea Cojocaru pentru modul cum a reușit să conducă echipa. Suntem pe drumul cel bun, mă bucur foarte mult că acei jucători care în ultimul timp au fost cam criticaţi confirmă încă o dată că ceea ce am spus eu este adevărat, acei jucători au valoare şi sunt peste toate echipele de liga a doua. Le mulţumesc încă o dată. Au demonstrat că au caracter, au valoare şi se respectă pe ei.

Lobonţ şi cu Mircea vor pregăti foarte bine echipa, aşa cum au făcut-o şi până acum. Vor găsi soluţiile cele mai bune ca această echipă să îşi îndeplinească obiectivul propus de noi. Bogdan colaborează cu noi de două săptămâni, el vorbeşte cu Mircea Cojocaru, iau decizii împreună, cunoaşte fiecare detaliu, cunoaşte foarte bine fiecare jucător şi este o motivaţie pentru fiecare jucător să fie antrenat de Bogdan Lobonţ”, a spus managerul echipei, Ioan Ovidiu Sabău.

Următorul joc oficial pentru Universitatea Cluj va avea loc duminică, 18 noiembrie, de la ora 11:00, cu Sportul Snagov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.