KAUFLAND a cumpărat terenul fostei ferme de pui din Florești și vrea să deschidă un magazin în cea mai mare comună din România

Compania Kaufland a achiziționat terenul și imobilele fostei ferme și abator de pui din comuna Florești, unde intenționează să deschidă un magazin.

Kaufland urmează să prezinte Primăriei Florești, respectiv Consiliului Local Florești, documentațiile obligatorii redactării Proiectului de Hotărâre privind aprobarea „PUZ-PUD”, în vederea eliberării autorizației de construire HIPERMAKET KAUFLAND Florești, până la mijlocul anului 2021, potrivit Floresti24.ro.

Având în vedere că din Grupul Schwarz fac parte atât Kaufland cât și Lidl, nu ar fi exclus ca în cea mai mare comună din România să fie deschis al doilea hipermarket LIDL.

La mijlocul lunii ianuarie 2019, compania Amareto Impex SRL, deținută de către familia Coborzan, a intrat în faliment.

Un an și jumătate mai târziu, pe 2 iulie 2020, lichidatorul judiciar DDG INSOLVENCY I.P.U.R.L organizează licitația publică cu strigare cu preț în urcare, pentru vânzarea următoarelor bunuri imobile, constând in: „Licitatie publica bunuri imobile – Ferme + Terenuri – Floresti, Amareto Impex SRL”. La licitație, Kaufland a avut câștig de cauză. Reprezentanții Kaufland au primit misiunea să câștige ambele loturi scoase la licitație. Fapt care s-a și întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.