La Samsara Foodhouse gunoaiele fac parte din meniul zilei!

Samsara Foodhouse, un restaurant vegetarian extrem de apreciat în Cluj-Napoca, îşi obligă clienţii care stau pe terasă să suporte mirosul emanat de tomberoanele amplasate la stradă, aproape de intrare, taman lângă tăbliţa cu meniul recomandat, în bunul stil caracteristic românesc.

O imagine care nu îţi inspiră deloc profesionalism şi încredere.

2 thoughts on “La Samsara Foodhouse gunoaiele fac parte din meniul zilei!

 1. Bună să vă fie seara!

  Abia mai devreme ne-a fost supus atenției acest articol.
  Într-adevăr, imaginea surprinsă nu este una care să îi sugereze cuiva profesionalism și încredere. Însă orientarea neprofesionalismului și a neîncrederii este greșită, în sensul că dacă noi am fi fost cei autorizați pentru a face treaba ce trebuia făcută, am fi făcut-o, iar atunci lucrurile nu numai că ar fi stat, dar ar fi și arătat altfel.

  Una peste alta, este bine că, prin intermediul vostru, am văzut această situație (prin ochii privitorilor), deoarece astfel o putem corija (tomberoanele vor fi amplasate în alt loc). Așadar, vă suntem recunoscători pentru semnalare și vă invităm să ne fiți musafiri: să degustați mâncărurile noastre (dacă nu ați făcut-o deja) și, totodată, să surprindeți (de această dată, plăcut) ambianța netăgăduită în care se află restaurantul.
  Rămâneți sănătoși!

 2. Ne bucuram ca v-am putut fi de folos si va multumim pentru atitudinea prompta! Am consumat preparatele dumneavoastra si am ramas cu o impresie placuta atat fata de ele, cat si fata de decorul si ambianta localului.

  Numai bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.