Limbaj de președinte de partid. Noul șef al PSD Cluj, Liviu Alexa, jigniri grosolane la adresa activistului civic Bogdan Rădulescu

Noul președinte interimar al PSD Cluj, controversatul om de afaceri Liviu Alexa, desemnat miercuri, 18 septembrie, prin ordin direct semnat de premierul Viorica Dăncilă și secretarul general Mihai Fifor, nu se dezminte de la comportamentul său golănesc, iar din postura de șef al social-democraților clujeni îi aduce jigniri grosolane actorului și comediantului cu spirit civic Bogdan Rădulescu.

Alexa nu s-a putut abține să nu comenteze, în stilu-i caracteristic, ca ultimul bădăran distribuirea de către actor a unui clip pamfletar făcut în trecut de către noul președinte al PSD Cluj.

”Bobita, curmediantul frustrat si ars la pele, crede ca mi-a dat-o la temelie dand share la un video facut la misto. Frustratelul! Ranjesc ca un animal cand ma gandesc ce frumos l-am scos din lista usere acum 3 ani cu un simplu articol. N-a iesit deputat din cauza mea. Am facut un bine Clujului. Sunt mai buni Doho si Ungureanu. Inca te doare, Bobita? Hahaha”, a declarat noul președinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, pe contul său de Facebook.

Acesta este clipul distribuit de Bogdan „Bob” Rădulescu

„Prezentatorul de nunți” Bogdan Rădulescu, după cum îl compară noul președinte al PSD Cluj, a contribuit la renovarea unui etaj al clinicii de Pediatrie I, prezentând gratuit de două ori un eveniment caritabil prin care s-au adunat bani pentru modernizarea secției de Chirurgie și Ortopedie Pediatrică de pe Moților, eveniment organizat de Anca Dinu, actuala angajată și colaboratoare a lui Liviu Alexa la televiziunea pe care acesta o patronează, NCN.

Dacă și tu ai fost jignit și înjurat de bădăranul președinte al PSD Cluj așteptăm capturile comentariilor noului șef al social-democraților pe [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.