Primarul din Iaşi face caterincă pe seama metroului lui Boc: „Când apare, eu voi fi primul călător”

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, l-a ironizat, vineri, pe primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, spunând că atunci când va apărea metroul la Cluj el va fi primul călător, dar că nu crede că va prinde finalizarea unei astfel de investiţii.

Declaraţia lui Mihai Chirica a fost făcută, vineri, într-o piaţă din Iaşi, unde un localnic i-a cerut socoteală în legătură cu investiţiile la infrastructura din oraş. Acesta i-a sugerat primarului din Iaşi să ia exemplu de la Emil Boc.

Să ia legătura cu domnul Boc de la Cluj, că dânsul îşi trage metrou. Dânsul (n.r. Mihai Chirica) ce are de gând, al nostru?”, a întrebat un ieşean la un eveniment ce a avut loc în Piaţa Alexandru din oraş.

În replică, Mihai Chirica l-a ironizat pe Boc, explicând că va dura foarte mult până când edilul Clujului va face metroul.

„Sincer, eu nu am să-mi trag niciun metrou, iar când apare metroul la Cluj eu voi fi primul călător. Să dea Dumnezeu să pot să mă mişc, dar bănuiesc că nu o să apuc”, a răspuns Mihai Chirica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.