Liviu Dragnea s-a tăiat cu flexul la deget în timp ce lucra la atelierul auto din penitenciarul Rahova și a ajuns la spital

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce s-a tăiat în timp ce lucra în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc în timp ce fostul şef PSD aparent repara uşa unei dube.

„S-a tăiat pentru că a sărit un flex, când repara uşa de la o dubă. A fost operat şi este stabil”, a declarat avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu.

Reamintim că Dragnea a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai 2019, Instanţa supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a doua angajate – Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.