Managementul proiectelor – intelegerea profunda a acestui domeniu este posibila prin intermediul unui curs

Toti cei care doresc sa inceapa o cariera in domeniul managementul proiectelor, precum si cei care lucreaza deja in acest domeniu si doresc doar sa il aprofundeze si sa se perfectioneze, dar si sa avanseze in cariera, pot opta pentru un curs aplicat cu ajutorul caruia vor intelege raspunsurile la intrebarile pe care si le pun in acest sens. 

Managementul proiectelor poate fi inteles pe deplin prin participarea la un curs de fundamente dezvoltat pe conceptele din strainatate si acreditat de catre Institute of Leadership and Management din Marea Britanie.

Concret, ce aduce nou cursul de managamentul proiectelor celor care activeaza deja in domeniu?

Persoanele care aleg sa participe la acest curs de managementul proiectelor vor invata cy siguranta sa planifice, sa coordoneze, sa evalueze proiectele, sa puna accent pe exersarea abilitatilor pe care le detin deja in acest domeniu sau pe care trebuie sa le dezvolte.

Un curs de managementul proiectelor le ofera cursantilor teme, aplicatii practice si un mentor cu ajutorul caruia vor putea sa se bucure de recunoasterea meritelor in cadrul companiei pentru gestionarea eficienta a proiectelor. 

Principalele motive pentru care managerii de proiect participa la un curs de perfectionare

A detine deja titulatura de manager de proiect nu este suficienta pentru cei mai multi specialisti care tintesc foarte sus. Niciodata nu este prea tarziu sa invete concepte noi si interesante, de aceea un curs specializat ii va ajuta in sensul unei pregatiri constante printr-o abordare axata pe intelegere si pe logica ce presupune studii de caz, analize de grup si activitati.

Participantii la aceste cursuri pot integra cu usurinta notiunile invatate in activitatea profesionala zilnica astfel incat sa isi surprinda colegii, superiorii sau subordonatii cu deciziile luate. Aplicabilitatea cursului este imediata, iar diploma recunoscuta pe plan international ii va ajuta pe managerii de proiect sa isi dovedeasca abilitatile.

Cursul de management al proiectelor ofera o baza solida de cunostinte

Cursantii care au ca si obiectiv pe termen lung pregatirea pentru a deveni un project manager profesional trebuie sa stie ca vor avea o baza solida de notiuni si cunostinte in urma acestui curs si se vor putea pregati mult mai usor pentru a sustine examenul de certificare internationala PMP.

Practic, cursul prezinta si explica numeroase instrumente de management de proiect care ii vor ajuta pe project managerii sa inteleaga si sa conduca mult mai usor proiectele, instrumente precum CARTA, WBS, graficul de executie, organigrama, matricea responsabilitatilor si nu in ultimul rand, planul de management al riscurilor.

Cine poate urma cursul de management al proiectelor si cu ce scop?

Sefii de departamente sau de servicii din cadrul companiilor mijlocii si mari, membrii echipelor de proiect, managerii de companii mici, mijlocii sau multinationale pot participa la un curs de management al proiectelor. 

Acest curs are ca si principal scop descrierea si explicarea proceselor din cadrul managementului de proiecte, eficientizarea actiunilor de project management, si le ofera cursantilor posibilitatea de a aplica tehnicile si instrumentele invatate in proiectele lor si de a transpune notiunile teoretice in practica.Material realizat impreuna cu Digital Metrics – Agentie Marketing Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.