Mascații i-au săltat pe doi tineri de 18 și 19 ani după ce s-au certat cu un bărbat, l-au bătut și i-au furat telefonul

Biroul de Investigații Criminale Cluj au anunțat reținerea a doi tineri, de 18 și 19 ani, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie, faptă care a avut loc în municipiul Cluj-Napoca.

Potrivit poliției, investigațiile au fost derulate în urma unei sesizări prin care un bărbat în vârstă de 31 de ani a reclamat faptul că la data de 13 mai a.c., în jurul orei 05.40, în urma unor discuţii în contradictoriu cu două persoane care se aflau în locuința sa, acestea l-ar fi agresat fizic, iar ulterior l-ar fi deposedat de un telefon mobil. Activitățile investigativ-operative au condus la identificarea celor două persoane, stabilindu-se că sunt doi tineri de 18, respectiv 19 ani, din localitatea Florești.

„La data de 24 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Cluj au efectuat trei percheziții domiciliare, ocazie cu care a fost identificat telefonul mobil, prejudiciul cauzat fiind astfel recuperat. Totodată, în cadrul perchezițiilor au fost ridicate diverse bunuri de interes pentru cauză. Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă 24 de ore”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.