Miriuţă: „Trebuie să fim uniţi şi la greu”

Tehnicianul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a făcut apel la unitate după înfrângerea suferită, pe teren propriu, luni seara, în faţa Universităţii Cluj, scor 1-2.

miriuta
foto © eClujeanul.ro

„Şi-au dorit mai mult ca şi noi victoria, au fost mai ambţioşi. Din păcate am luat două goluri pe două greşeli mari. Păcat, că am început destul de bine meciul, însă atât s-a putut astăzi. Încă o dată s-a demonstrat că dacă nu eşti cu capul limpede 100%, nu e uşor.

Nu e uşor să pregăteşti jucători nemulţumiţi, avem 7 jucători cărora le expiră contractul şi la 3 împrumutul şi contează şi acest lucru, dar nu e o scuză asta pentru mine. Nu ştiam că sunt astfel de probleme, am ştiut că vin la un club mare, care a făcut performanţe în Champions League, dar din păcate există aceste probleme pe care dacă nu le vom rezolva cât de repede ne va fi foarte greu.

În pare rău că s-a ajuns la această situaţie în care suntem şi sper că în această săptămână să o remediem. Acum când e greu trebuie să fim uniţi, cu toţii, iar până la vară să încercăm să tragem căruţa în faţă şi să rămânem în Liga 1.

Am încredere că se vor rezolva cât mai repede aceste probleme. Nu regret nimic că am venit aici şi chiar în situaţia asta grea. Acum trebuie să fim mai uniţi ca niciodată, şefii să vină lângă noi, iar noi să încercăm să câştigăm următorul meci. Echipa asta trebuie să rămână în Liga 1.

Nu mi-e frică de postul meu, nu am venit să mă dau la o parte, eu îmi fac treaba zi de zi, muncesc şi cu sufletul şi cu inima, iar dacă se va vrea o reconstrucţie la CFR se pot face lucruri frumoase”, a declarat antrenorul Vasile Miriuţă la conferinţa de presă.<

CFR Cluj va juca etapa viitoare, în deplasare, împotriva formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Partida este programată sâmbătă, 29 martie, de la ora 21:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.