Teja: „Atitudinea şi determinarea au făcut diferenţa”

Universitatea Cluj a obţinut, luni seara, o victorie istorică după patru decenii pe prima scenă fotbalistică în faţa rivalei CFR, scor 1-2, pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”.

mihai teja

Antrenorul Mihai Teja a declarat că această victorie aparţine suporterilor pentru că ei reprezintă istoria acestui club.

„Suntem bucuroşi că am câstigat toate cele trei puncte chiar în fata rivalei CFR Cluj. Le dedic această victorie suporterilor pentru că ei reprezintă istoria acestui club. Le mulţumesc că au creat o atmosferă extraordinară şi că au venit în număr foarte mare. Îi felicit şi pe băieţi, au avut o atitudine extraordinară şi sunt mândru de ei.

Diferenţa s-a făcut în atitudine şi determinare. E cea mai importantă victorie de când sunt la „U”. Sărbătorim în seara asta şi mâine, dar ne pregătim pentru meciul de sâmbătă de la Mediaş, pentru că obiectivul principal încă nu l-am îndeplinit, anume salvarea de la retrogradare”, a declarat tehnicianul lui „U”, Mihai Teja.

Universitatea Cluj va juca etapa viitoare, acasă, cu Gaz Metan Mediaş. Partida este programată luni, 31 martie, de la ora 18:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.