Moment istoric – Pleiadă de foste campioane din gimnastica românească la Cluj-Napoca – FOTO

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică a fost marcat și de un moment istoric care a avut loc după finalele de sâmbătă, 22 aprilie, în Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Fostele glorii din gimnastica feminină românească și-au făcut o fotografie de grup alături de antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu.

Dintre fostele campioane care au făcut istorie în gimnastică merită le trecem în revistă pe Andreea Răducan, Simona Amînar, Sandra Izbașa, Monica Roșu, clujeanca Oana Ban , Mirela Pașca, Daniela Mărănducă-Nicolai, Ecaterina Szabo, Marinela Vlădărău, Mirela Barbalata, Mellita Ruhn sau Daniela Silivaș.

„Este o sărbătoare a gimnasticii tot ce s-a întâmplat la Cluj. Este minunat să fiu aici alături de atâtea generații, de antrenorii cu care am concurat”, a delarat fosta gimnastă Simona Amînar.

„Mă bucur foarte mult că am putut să vin acasă și m-am bucurat foarte mult să vă reîntâlnesc, e o atmosferă frumoasă”, a spus Oana Ban.

„Eu mă bucur foarte că sunt aici”, a spus Monica Roșu, cea care a și executat câteva salturi la sol și pe trambulină, aducându-și aminte de perioada de glorie.

„Atmosfera este deosebită, mă bucur foarte mult că pot să fiu alături de toată lumea și de toți românii, de doamna Mariana și de domnul Bellu”, a declarat și fosta campioană olimpică Sandra Izbașa.

„Așteptăm copiii în sălile de gimnastică, să creștem alte generații de aur așa cum au fost aceste minunate campioane. Vă iubim și vă mulțumim”, a încheiat antrenoarea Mariana Bitang.

Frumoasa Sandra Izbașa a executat și ea un mic exercițiu la sol, aducându-și aminte de perioada când a concurat pentru România. 

Fostele gimnaste au fost impresionate de întreaga organizare a Campionatelor Europene și le vor ține pumnii strânși duminică lui Marian Drăgulescu, Cătălina Ponor și Larisa Iordache în drumul lor spre medalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.