O trupa clujeana isi lanseaza albumul de debut pe Deezer

VERDE a lansat marți, 23 septembrie, albumul de debut – „Splendid” – un produs distribuit de Bestmusic Digital Distro. „Sha la la”, „On & on, Trouble”, „Dance Tonight”, „Summer Love” sunt doar o parte din piesele de pe materialul pe care îl veți putea asculta în exclusivitate pe Deezer, timp de o săptămână.

verde deezer

Lansată în anul 2003, VERDE s-a bucurat de o primire entuziastă din partea publicului, devenind de îndată trupa momentului la Cluj-Napoca, cu piese difuzate pe posturile de radio locale și naționale și concerte în cele mai cunoscute cluburi din țară, în cadrul turneului național Verde’n Club. Nota diferențiatoare pe care trupa clujeană a reușit să o aducă și să o raspandească la nivel național a constat în crezul lor față de prestațiile 100% live, electrice, extrem de antrenante, îmbogațite armonic de diverse formule de instrumentiști, care le completează show-urile în tonurile dorite.

Cu un sound inovator pentru piața din România, având un stil contemporan proaspăt, cu accente inedite de lounge, groove, electro, funk și ambiental, VERDE s-a făcut remarcată datorită primei lor piese, „Summer Love”, înscrisă în cursa pentru Eurovision 2013. Recent, single-ul a primit și un videoclip inedit, fiind creat de instagrammerii din România, exclusiv din fotografii, realizate și editate doar cu telefonul mobil.

Succesul exploziv al tinerilor „green-fresh” a fost completat în perioada următoare de proiecte rezonante: Caravana aniversară Ambient 20 de ani (un turneu in 12 orase), Colours of Cluj Festival, Zile de Cluj, Septemberfest, Blaj aLive, Festivalul Urban „Femei pe Matasari” , Artmania Festival, sau Târgul de Crăciun.

VERDE își menține farmecul aducând un vibe internațional inedit și un ritm proaspăt și reușesc să convingă prin muzica lor că pe piața din România se poartă VERDE!

Albumul „Splendid” este produs în Cluj Napoca de Patriciu Pop, producător audio Bigtime Production și masterizat în New York, la MasterVargas.

VERDE – Summer Love

VERDE – Sha la la

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.